© GC Images

50 Cent ontkent verkrachting en mishandeling ex: “Valse beschuldigingen”

De Amerikaanse Rapper 50 Cent heeft ontkend dat hij zijn ex-vriendin Daphne Joy heeft verkracht en mishandeld. Joy deelde eerder op Instagram een bericht waarin ze die beschuldigingen uitte over haar ex-partner. Volgens de rapper gaat het om “valse en ongegronde beschuldigingen”.

wver
Bron: Telegraaf

De beschuldigen van Joy aan het adres van Curtis James Jackson III liegen er niet om. “Je richt pure verwoesting, waanzin en chaos aan in de levens van mensen”, schrijft ze op Instagram. “Laten we de focus leggen op je kwaadaardige daden, namelijk mij verkrachten en fysiek mishandelen.”

Joy beweert ook dat het aantal bezoekjes dat 50 Cent de voorbije twee jaar heeft gebracht aan hun zoon Sire op twee handen te tellen is, hoewel ze niet ver van elkaar wonen. “Ik ben het zat om een imago hoog te houden voor onze zoon, aangezien jij dat nooit hebt verdiend”, vervolgt ze. Joy en Jackson gingen na twee jaar daten uit elkaar in 2012.

(Lees verder onder de post)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Jackson heeft via een vertegenwoordiger gereageerd: “De verontrustende beschuldigingen in de pleidooien die onlangs zijn ingediend in een rechtszaak met betrekking tot Daphne Joy, de moeder van mijn kind van 12 jaar oud, hebben mij verplicht alle noodzakelijke juridische stappen te ondernemen om mijn zoon Sire te beschermen”, klinkt het bij The Hollywood Reporter. “De meest recente valse en ongegronde beschuldigingen van Daphne Joy zijn duidelijk een reactie op mijn beslissing om de volledige voogdij over mijn zoon te krijgen.”

Overigens werd 50 Cent in 2013 al aangeklaagd door zijn ex-vriendin voor huiselijk geweld. De rapper ontkende zijn ex te hebben mishandeld en sloot later een deal met justitie. Hij kreeg een proeftijd van drie jaar en een taakstraf van dertig dagen opgelegd. Ook moest hij zijn ex-vriendin een schadevergoeding betalen.

LEES OOK. Zoon van rapper 50 Cent biedt zijn vader 6.700 dollar aan om een dagje samen te zijn

Daphne Joy.© GC Images

50 Cent.© Getty Images

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER