De Vrijetijdsmarkt vormt het ideale platform voor Willebroekse verenigingen om hun aanbod in de kijker te zetten.© RR

Bel-Air Woods doet oproep naar Willebroekenaars voor Vrijetijdsmarkt: “Dit jaar groter dan ooit”

Willebroek -

Naar jaarlijkse gewoonte krijgen de Willebroekse vrijetijdsaanbieders een plekje op Bel-Air Woods. Op zondagmiddag 8 september biedt de Vrijetijdsmarkt een podium voor verenigingen om hun activiteiten te presenteren, creaties te verkopen en workshops te organiseren, om zo nieuwe vrijwilligers en leden te werven.

Burgemeester Eddy Bevers (N-VA - Team Eddy) benadrukt de diversiteit van het vrijetijdsaanbod in Willebroek. “Van sport tot cultuur, er is voor elk wat wils. Bel-Air Woods vormt het perfecte decor om je passie te vinden en te delen”, zegt hij. “Het festivalterrein, compleet met foodtrucks en randanimatie, creëert een ontspannen sfeer waarin bezoekers op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de verenigingen.”

“Dit jaar wordt er meer dan ooit ingezet op de Vrijetijdsmarkt. Er zijn al tal van verenigingen die enthousiast hun aanbod willen promoten.” Akkercrew, Kaatelier, LDC Plazarama, Fanfare Iever Maakt Vooruitgang Heindonk, Duikschool The Sharks, VVVuur & WIK Tisselt zijn slechts enkele van de verenigingen die zich al hebben ingeschreven. (wtve)

Willebroekse verenigingen en vrijetijdsaanbieders die er op 8 september bij willen zijn, kunnen zich vóór 15 augustus inschrijven via vrijetijd@willebroek.be.
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners