De bitcoin-familie van links naar rechts: Jessa, moeder Romaine, Juna, Joli en vader Didi in hun chalet op een vakantiepark in Sevenum in Nederlands Limburg.
Volledig scherm
PREMIUM
De bitcoin-familie van links naar rechts: Jessa, moeder Romaine, Juna, Joli en vader Didi in hun chalet op een vakantiepark in Sevenum in Nederlands Limburg. © Rob Engelaar

Nederlandse bitcoinfamilie blijft kalm onder cryptocrash: “De koers zal wel naar 200.000 euro stijgen”

De koers van de bitcoin stort in. Maar de bitcoinfamilie Taihuttu, het Nederlandse gezin dat heel het vermogen in cryptomunten investeerde, blijft er stoïcijns onder. “Uiteindelijk kan de bitcoin wel naar een koers van 200.000 euro stijgen.”

34 reacties

  • johanneke li

    5 jaar geleden
    @Danny, de munteenheden van landen worden door het land ondersteund, vandaar dat de waarde bepaald kan worden. een deel is onder andere bepaald door de goudreserves van het land. een normale munteenheid kan je altijd incasseren bij het land van herkomst. bitcoins hebben geen reserve/geen ondersteuning dus weg is weg.
  • Geert Landsman

    5 jaar geleden
    De bitcoin is uit niets gemaakt en is niks waard. Piramidespel tot en met dat niet alleen veel mensen arn maakt maar ook nog eens energie vreet dat het niet mooi meer is. Er is niets positief aan die "munt"
  • Tim Embrechts

    5 jaar geleden
    Bitcoin en andere cryptomunten zit zeker toekomst in , diegene die denken van niet en nu niet investeren gaan de boot weer missen geloof me.
  • Miguel N. Noridine

    5 jaar geleden
    Het is niet omdat je zo dom bent om heel uw vermogen in een cryptocurrency te steken (er zijn er nmlk nog anderen dan Bitcoin) dat je er ook veel vanaf kent. Ik denk dat deze mensen helemaal niks kennen van mining en intelligent omgaan met eenders wat voor belegging.
  • Thierry Van Steenbergen

    5 jaar geleden
    Ik hoop voor het gezin , dat hij gelijk krijgt.