Vrouw gaat met spoed naar het ziekenhuis om te bevallen, maar haalt het nét niet: “Succes met het schoonmaken van de auto”

De vrouw beviel uiteindelijk op de parking van het Isala-ziekenhuis in Zwolle© Instagram Verloskunde&OHC Isala

De parking van een ziekenhuis in het Nederlandse Zwolle werd afgelopen weekend even verloskamer. De bevalling van een aanstaande moeder ging plots zo snel, dat ze in haar wagen haar kindje kreeg.

SGG

“Soms hebben baby’s zoveel zin om hun mama en papa te ontmoeten, dat ze de afdeling niet meer halen.” Dat schrijft de afdeling verloskunde van het Isala-ziekenhuis in het Nederlandse Zwolle op Instagram. Daarbij delen ze een foto van een kersvers gezinnetje.

Nood brak wet toen de ouders van Jayro naar het ziekenhuis reden. De kleine jongen kon blijkbaar niet meer wachten en werd in de auto van zijn ouders geboren, op de parking van het ziekenhuis.

“Gelukkig ging alles goed en mocht het kersverse gezin weer vlot naar huis. Van harte gefeliciteerd trotse ouders! En oh ja, papa heel veel succes met het schoonmaken van de auto”, klinkt het nog.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen