© Photo News

Eden Hazard bij Chelsea niet geselecteerd voor Europa League-duel

Chelsea-coach Maurizio Sarri heeft sterkhouder Eden Hazard niet geselecteerd voor het duel van donderdag op de eerste speeldag van de Europa League tegen PAOK Saloniki. De Rode Duivel is niet meegereisd naar Griekenland. Dat staat te lezen op de website van de Blues.

Verschillende Engelse media melden dat Hazard rust krijgt van Sarri. De smaakmaker was zaterdag tegen Cardiff nog goed voor een hattrick. Ook David Luiz, Mateo Kovacic en Emerson Palmieri zijn achtergebleven in Engeland.

In groep L van de Europa League bevinden zich naast Chelsea en PAOK ook nog het Wit-Russische BATE Borisov en het Hongaarse Vidi.

Twee keer Liverpool

Er wacht Chelsea de komende weken dan ook nog een druk programma, waardoor de rust van Hazard niet onlogisch lijkt: zondag wacht de trip naar West Ham maar daarna volgen er twee duels met Liverpool, eerst voor de League Cup in Liverpool op woensdag en dan zaterdag op Stamford Bridge voor de competitie.

Zo zullen The Blues voor het eerst sinds lang zonder een landgenoot aantreden: Thibaut Courtois en Michy Basthuayi zijn immers al vertrokken.

LEES OOK: Courtois opnieuw naar de bank bij Real Madrid voor de Champions League

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Europa League