© Les Soeurs

© Les Soeurs

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Eerste Antwerpse winkel van Les Soeurs opent de deuren

In de Wiegstraat in het centrum van Antwerpen is vrijdag de eerste permanente winkel van ‘Les Soeurs’ geopend. Het Limburgse juwelen-en accessoireslabel had vorig jaar al een pop-up in ’t Stad. De drie zussen hebben ook een winkel in Hasselt en Knokke.

JaTi

“Hello Antwerp, we’re open!” Met die boodschap lieten de Limburgse zussen Hendrickx vrijdag weten dat ze klaar zijn voor modestad Antwerpen. Clio, Kay en Julie startten in 2011 met het label Les Soeurs, vanuit hun gemeenschappelijke passie voor mode en interieur. Les Soeurs biedt juwelen, accessoires, kleding- en interieurstukken uit alle uithoeken van de wereld aan.

Een van hun bekendste juwelen is de armband ‘Gladys’, die ook door onder meer Astrid Coppens en Hanne Troonbeeckx wordt gedragen. Ook model Valerie De Booser, modeblogster Tiany Kiriloff, presentatrice Zoë van Gastel en Instagram-influencer Talisa Loup werden al gespot in ‘Les Soeurs’-juwelen of -kledingstukken.

Dit weekend krijgt elke klant in Antwerpen een korting van tien procent op de nieuwe collectie. Meer informatie vindt u op hun Facebookpagina of website.

Les Soeurs, Wiegstraat 24, 2000 Antwerpen

© Les Soeurs

© Les Soeurs

© Kioni Papadopoulos

© Instagram

© Instagram

© Instagram

© Instagram

© Instagram

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER