Mustii te ontgoocheld om te reageren na de uitschakeling van het Songfestival

De ontgoocheling is groot bij de Belgen na de tweede halve finale in Malmö van het Songfestival. Mustii (32) en zijn ‘Before the party’s over’ werd daar meteen uitgeschakeld. Hijzelf wenst voorlopig niet te reageren.

De tweede halve finale bestond uit een straf deelnemersveld, waar onder meer Nederland en Zwitserland wel konden doorstoten. Pas zaterdagnacht na de finale komen we te weten hoeveel stemmen Mustii gisteren haalde en uit welke landen die kwamen. Maar de uitschakeling is duidelijk een zware klap voor de Brusselse zanger. Gisteravond laat wenste hij liever niet te reageren.

LEES OOK. The party’s over: Mustii mét vredesboodschap niet naar de finale, Joost Klein haalt het wel

Ook donderdagochtend stuurt de RTBF uit dat hij geen interviews doet, en dat vanaf nu de communicatie met het platenlabel verloopt. Daar krijgen we te horen dat de ontgoocheling inderdaad te groot is, waardoor hij voorlopig even niet publiek wenst te reageren. “Maar hij heeft zijn best gedaan, en het was een mooie ervaring”, klinkt het.

Op Instagram reageerde hij wel al kort. “Bedankt voor jullie steun. Bedankt aan mijn geweldige team. Klaar voor het volgende hoofdstuk. Dit feest is nooit over.”  (eadp)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER