Victoria Beckham loopt op krukken

© *

Victoria Beckham en een voetbrace. Het is niet meteen wat we gewoon zijn van de Britse modeontwerpster. Toch postte de voormalige Spice Girl een foto op Instagram waarbij ze een voetbrace draagt en ze ondersteund wordt door een paar krukken.

lla

Victoria Beckham was afgelopen week te zien op krukken toen ze een hotel in Londen verliet. Omdat heel wat fans zich ongerust maakten, plaatste de modeontwerpster een nonchalante foto op Instagram. Daarop is te zien hoe Beckham, gekleed in een comfortabel shirt uit haar laatste collectie, ondersteund wordt door een paar krukken en een voetbrace draagt. "Bedankt voor alle lieve berichtjes, het is slechts een kleine breuk. Ik heb een beetje rust nodig", stelde Beckham haar fans gerust.

Hoe de voormalige Spice Girl de breuk precies opliep, is niet bekend. Er wordt gesuggereerd dat Beckham ten val kwam tijdens een recente skivakantie met haar gezin.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen