getty
Volledig scherm
© getty

Twilight-ster Talyor Lautner is kapot van verdriet

Taylor Lautner is in rouw. De 26-jarige acteur heeft afscheid moeten nemen van zijn geliefde maltezer Roxy die 13 jaar geleden mee aan de wieg van zijn acteercarrière stond. Op Instagram maakte de Amerikaan het droevige nieuws bekend. 

0 reacties

  1. “Bij ‘Belgium’s got talent’ dacht ik ook: wie ben ik om te jureren?”: Karen Damen geeft ‘Sing again’-jurylid Aaron Blommaert goede raad
    Play
    Showbits

    “Bij ‘Belgium’s got talent’ dacht ik ook: wie ben ik om te jureren?”: Karen Damen geeft ‘Sing again’-jurylid Aaron Blommaert goede raad

    Amper 21 lentes jong, maar Aaron Blommaert mag voor het eerst zetelen in de jury van een VTM-show. “Al hoor ik bij ‘Sing again’ de term jury niet graag, we zijn er vooral om het over ons te laten komen”, vertelt Aaron. Zelf nam hij deel aan ‘Ketnet musical’ en ‘The voice kids’, dus ervaring met talentenjachten bezit hij zeker en vast.
  2. LIVE. Verschijnt Joost Klein vanavond wel op podium? Zweedse politie onderzoekt ter plaatse incident: “We ondervragen de betrokken personen”
    Update

    LIVE. Verschijnt Joost Klein vanavond wel op podium? Zweedse politie onderzoekt ter plaatse incident: “We ondervra­gen de betrokken personen”

    Verschijnt Joost Klein (26) deze avond nog op het podium van het Eurovisiesongfestival? Vrijdag werd de Nederlandse deelnemer op het laatste moment uit de repetities geweerd, zonder dat de EBU daar een sluitende verklaring voor gaf. Er zou sprake zijn van een ‘incident’ rond de zanger. De Zweedse politie doet ter plaatse in Malmö onderzoek en ondervraagt “de betrokken personen” om te bekijken of er sprake is van een misdaad, melden onze collega’s van AD. Zolang het onderzoek niet is afgerond, blijft de zanger evenwel in de wedstrijd en blijft zijn lot onbeslist. Dit is alles wat we tot nu toe weten.