Christina Aguilera wou graag een liedje zingen in een bar, maar werd afgewezen door een fan. “Sorry Christina, ik had je niet herkend.”
Volledig scherm
Christina Aguilera wou graag een liedje zingen in een bar, maar werd afgewezen door een fan. “Sorry Christina, ik had je niet herkend.” © EPA

Christina Aguilera afgewezen door fan: “Ik had haar niet herkend”

MuziekChristina Aguilera (37) heeft een blauwtje gelopen op café. De zangeres vroeg aan het bandje dat speelde of ze mee mocht zingen, maar haar verzoek werd afgewezen. “Ik had haar niet herkend”, verklaart de fan.

0 reacties

  1. Wilde nachten met mannelijke fans, ruzie met de Backstreet Boys en véél hits: Get Ready! houdt er na 30 jaar mee op
    PREMIUM
    Muziek

    Wilde nachten met mannelijke fans, ruzie met de Backstreet Boys en véél hits: Get Ready! houdt er na 30 jaar mee op

    Hun liefde voor de fans is diep, zo diep. Maar één blik in de spiegel verbreekt de aantrekking. “We zijn bijna 50, het jeugdige plaatje met de strakke choreo’s klopt niet meer”, zeggen Jimmy Samijn (49) en Koen Bruggemans (47). Get Ready! stopt na dertig jaar. “En definitief, want er komt géén comeback.” Hun platencontract bij PIAS is intussen al afgelopen, maar hun memoires blijven aandikken. “Ooit deelden we de loge met de Backstreet Boys, we hebben toen héél zwaar ruzie gemaakt.”
  2. Alex Callier van Hooverphonic leed aan depressie: “Mijn vrouw heeft mij de tourbus op moeten stampen”
    PREMIUM
    MUZIEK

    Alex Callier van Hooverpho­nic leed aan depressie: “Mijn vrouw heeft mij de tourbus op moeten stampen”

    “Geike is eigenlijk altijd onze zangeres gebleven.” De nieuwe plaat ‘Fake Is The New Dope’ van Hooverphonic is het eerste album waaraan frontvrouw Geike Arnaert (44) geschreven heeft sinds haar vertrek uit de groep. De band, ook bestaande uit Alex Callier (52) en Raymond Geerts (64), is doorheen de jaren al meermaals veranderd van formatie, maar is nu meer dan ooit verenigd. Wij spraken het trio over nepheid, hoe Callier uit z'n depressie raakte en hoe ze op elkaars lip zitten. “Ik vind het fantastisch dat plastische chirurgie bestaat.”