Ex-vriendin Avicii in rouw: “Ik wou dat ik zijn woorden had kunnen waarmaken”

© AFP

Emily Goldberg, de ex-vriendin van de overleden Zweedse top-dj Avicii, heeft een emotionele boodschap geschreven op Instagram. “Maak me wakker als het allemaal voorbij is, want ik wil niet dat dit echt is.”

mtm

LEES OOK. Zweedse top-dj Avicii (28) onverwacht overleden

“Come on babe, don’t give up on us. Choose me, and I’ll show you love.” (Kom op, schatje, geef ons niet op. Kies voor mij en ik zal je liefde tonen). De tekst komt uit het nummer ‘Enough is Enough’ van de vrijdag overleden dj Avicii. “Tekst die hij voor mij heeft geschreven”, zegt Emily Goldberg, die twee jaar samen was met de Zweed. “Ik wou dat ik die woorden had kunnen waarmaken. In de tijd die we samen waren, was Tim (Bergling, de echte naam van Avicii, nvdr.) mijn vertrouwenspersoon, mijn beste vriend. Nu kan ik niet meer naar Bear (de hond van de twee, nvdr.) kijken zonder te beseffen dat ik zijn gezicht nooit meer zal zien. Ik wil jullie bedanken voor al jullie lieve woorden en berichtjes. Maak me wakker als het allemaal voorbij is, want ik wil niet dat dit echt is.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In een volgend bericht op Instagram toont Goldberg ook nog een screenshot van een chatgesprek waarin de twee hun liefde voor elkaar uiten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De Zweedse artiest, dj en producer Avicii is op 28-jarige leeftijd overleden. Dat meldde zijn management vrijdagavond in een mededeling. Hij werd vrijdagmiddag (lokale tijd) dood aangetroffen in Oman. Over de doodsoorzaak is nog niets bekend.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen