Het Peloton Extra: de zebraprint van Martin, het zuur gezicht van Lambrecht en verkoeling in de frigobox

De koers en de cross zijn tegenwoordig zoveel meer dan alles wat er gebeurt tussen start en finish. Ook daarnaast blijft de wielerwereld draaien. Sportwereld duikt daarom elke dag de wondere wereld van de sociale media in, op zoek naar de leukste foto’s en video’s uit het peloton.

Terwijl het peloton zijn eerste wedstrijdkilometers maalt in Adelaide trok onze jonge landgenoot Bjorg Lambrecht ervantussen voor een doorgedreven training. Tijdens die rit vroeg hij zich af wanneer het peloton hem terug wou nemen.

© Instagram

Chris Froome lijkt duidelijk te genieten van de vrije tijd met zijn zoontje. De Tourwinnaar, duidelijk nog gehavend na zijn val, bezocht met hem de Johannesburg Zoo, met de bijhorende ringstaartmaki’s.

© Instagram

Oliver Naesen had gisteren duidelijk een drukke dag. Vroeg in de ochtend had hij een fotoshoot om dan in de namiddag enkele testen af te leggen met de tijdritfiets.

De Lotto boys werkten gisteren hun laatste training af in het zonnige Spanje. Toen ze klaarstonden om het vliegtuig op te stappen, kwamen ze ander bekend volk tegen van Trek-Segrafedo.

© Instagram

Opvallend beeld uit de Tour Down Under. Dat het er warm is (lees: heet), wisten we ondertussen al. Daarom zoeken de renners op alle mogelijke manieren afkoeling. Mads Pedersen ging dan maar in een koelbox met ijsblokjes zitten om even wat stoom af te laten.

© Instagram

Verder worden de renners dagelijks meermaals ingesmeerd met factor 50 of hoger, op de foto de verzorger van Sky die Jonathan Dibben helpt om de rug in te smeren.

© Instagram

Puck zette haar sponsor Mercedes alweer eens in de bloemetjes. Deze keer nam ze haar Mercedes CLA-Klasse mee naar de carwash voor een stevige poetsbeurt.

© Instagram

Niet enkel Wout van Aert zet zijn nieuwe sponsor geregeld in de spotlights. Ook Pauline Ferrand Prevot deed dat gisteren met de volgende knappe foto.

© Instagram

John Degenkolb kiest deze week de naam van zijn zoon/dochtertje. “Iemand nog ideetjes?”, was zijn opvallende vraag.

© Instagram

Vorig seizoen doken hier en daar beelden op van Tony Martin met een half gescheurde broek. Schuurpapier op zijn zadel leek de oorzaak en dit om een volledige tijdrit de perfecte positie te kunnen aanhouden. Gisteren gingen de mannen van Katusha testen op de piste en Tony Martin ging daar alweer aan de slag met een nogal apart stukje schuurpapier (zebraprint).

© Instagram

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen