"'Poef', de deur was weg", zeggen de passagiers van een vlucht van Dana Air naar Lagos. Op de foto die passagier Dapo Sanwo nam, is te zien hoe op de plek waar de nooddeur normaal zit, een gapend gat te zien is.
Volledig scherm
"'Poef', de deur was weg", zeggen de passagiers van een vlucht van Dana Air naar Lagos. Op de foto die passagier Dapo Sanwo nam, is te zien hoe op de plek waar de nooddeur normaal zit, een gapend gat te zien is. © rv

"Poef en ze was weg": passagiers beschrijven het moment dat deur uit vliegtuig valt

Passagiers van de Nigeriaanse luchtvaartmaatschappij Dana Air schrokken zich een hoedje toen vlak na de landing een deur van het vliegtuig het begaf en uit het vliegtuig viel. Niemand raakte gewond.

9 reacties

  • Ka Ka

    6 jaar geleden
    Ik ben er zeker van dat iemand het niet kon weerstaan om aan de hendel te trekken. Het staat uren naar u te staren, er is altijd die kleine curieuze 'duiveltje'. Maar blijkbaar hebben ze er 1 geplaatst met heel wat vijzen tekort in't hoofd.
  • Gudo Courtois

    6 jaar geleden
    Nigeria, dat zegt genoeg.
  • philippe decock

    6 jaar geleden
    Nergens gezien over welk type vliegtuig het ging.
  • Marc Spandel

    6 jaar geleden
    't Is zoals bij de NMBS. Als er een accident gebeurt moet de fout op een (dodelijk) slachtoffer of een personeelslid van het laagste niveau gestoken worden en geldt de zwijgplicht voor de werknemers. Enkel de 'woordvoerder' mag de pers te woord staan.
  • jos frath

    6 jaar geleden
    Met dit type maatschappijen vliegen is gevaarlijk dat weet iedereen. Het is een wonder dat er niet meer dodelijke ongevallen gebeuren. Jubba airlines uit Kenia is ook zoiets (uit ervaring)