Sint-Dimpna - Lille United B

Tweede Provinciale B Antwerpen

Lille United B verslaat Sint-Dimpna

Al in de eerste helft kwam Lille United B op voorsprong in de uitwedstrijd tegen Sint-Dimpna. De 1-2 voorsprong in de rust bleef in tact na een doelpuntloze tweede helft.

Het bezoekende team begon de wedstrijd goed en nam in de 14de minuut de leiding via Braison Aters. Aters bracht in de 34ste minuut Lille United B op 0-2. In de 41ste minuut verkleinde Bas Vermeersch de marge voor Sint-Dimpna. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde op een 1-2 winst voor Sint-Dimpna.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Sint-Dimpna één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Lille United B twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de vijfde overwinning van Lille United B met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 14' Aters 0-1, 34' Aters 0-2, 41' Vermeersch 1-2.

GELE KAARTEN: 64' Verheyen (Lille United B), 67' Van Den Reek (Lille United B).