Heindonk - F.C. V.D.P. B

Derde Provinciale A Vrouwen Antwerpen

Heindonk wint spektakelwedstrijd van F.C. V.D.P. B

In de wedstrijd vrijdag tussen Heindonk en F.C. V.D.P. B, kwam Heindonk al in de eerste helft op voorsprong. In de tweede helft bleef het team goed presteren. De 3-1-voorsprong bij de rust werd uiteindelijk afgesloten met een 7-3 zege.

Bron: RBFA app

Al vroeg in de wedstrijd kwam de thuisploeg op voorsprong, toen Dilnas Dilshatovna Mamirova scoorde na 14 minuten. Lisa Diels bracht in de 25ste minuut F.C. V.D.P. B op gelijke hoogte. Lore Cnapelinckx bracht in de 42ste minuut de thuisploeg opnieuw op voorsprong. Één minuut later bouwde Heindonk de marge verder uit. Mamirova passeerde nog een keer de doelvrouw. Direct na de rust vergrootte Maïté Cockx de voorsprong van Heindonk. Erin Steenackers voerde in de 70ste minuut de voorsprong op voor Heindonk. Evelyn Fernand Diddens milderde de score voor F.C. V.D.P. B in de 73ste minuut. F.C. V.D.P. B deed de tegenstander nogmaals pijn in de 75ste minuut van de wedstrijd toen Sofia Beatriz Rodrigues Ferreira scoorde, maar F.C. V.D.P. B was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Één minuut later voerde Heindonk de voorsprong op. Cnapelinckx passeerde nog een keer de doelvrouw. In de laatste minuten van de wedstrijd scoorde Heindonk nog een keer en bracht de stand op 7-3.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Heindonk vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl F.C. V.D.P. B twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft.

De volgende wedstrijd, op zaterdag 27 april, speelt Heindonk om 19.30 uur uit tegen VV Duffel. F.C. V.D.P. B zal het op dezelfde dag thuis opnemen tegen Oxford Hemiksem. De wedstrijd zal om 19 uur beginnen.

DOELPUNTEN: 14' Mamirova 1-0, 25' Diels 1-1, 42' Cnapelinckx 2-1, 43' Mamirova 3-1, 46' Cockx 4-1, 70' Steenackers 5-1, 73' Diddens 5-2, 75' Rodrigues Ferreira 5-3, 76' Cnapelinckx 6-3.

GELE KAARTEN: 45' Rochtus (F.C. V.D.P. B), 87' De Donder (Heindonk).

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.