Na de Oasis-broers zelf maken nu ook de kinderen van Noel en Liam Gallagher ruzie

© BELGAIMAGE

Komt het ooit nog goed tussen de Britse ruziemakers Noel en Liam Gallagher? De kans lijkt erg klein, zeker nu ook hun kinderen plots deel uitmaken van de jarenlange vete tussen de Oasis-broers.

Guy Stevens

Sinds Noel Gallagher, gitarist en songschrijver van Oasis, in 2009 uit de band stapte na een zoveelste ruzie met zijn broer Liam, de zanger van de groep, liggen de twee in oorlog met elkaar. Praten doen ze niet en samen op familiefeestjes of evenementen opduiken gebeurt nooit. Zelfs een toenaderingspoging van hun moeder hielp niet. Dan moet het water wel heel diep zijn.

Een van de voornaamste hobby’s van Liam is, bij voorkeur op sociale media, gemene dingen zeggen over Noel. Uiteraard met de nodige scheldwoorden. Een hobby die hij deelt met zijn zoon, zo is gebleken, want ook die laat al graag van zich horen.

© IMAGEGLOBE

Dinsdag tweette de 16-jarige Gene Gallagher erop los. Slachtoffer was Anais, de 17-jarige dochter van Noel Gallagher. De jongedame had net deelgenomen aan de modeshow van Tommy Hilfiger op de Londense Modeweek en dat vond Gene wel lachen.

“Ten eerste: je ziet eruit als je vader met een blonde pruik op zijn hoofd”, schreef hij. “En ten tweede: je loopt op de catwalk omdat je op je vader lijkt en niet om wie je bent. Niemand geeft iets om jou.”

Gene Gallagher verwijderde de tweets al snel, maar hij postte daarna nog enkele wat minder negatieve exemplaren. “Wie ervoor kiest om model te zijn voor Tommy Hilfiger is een loser. Mij ga je nooit zien op dat soort celebrity-events.” Even later postte hij nog een foto van zijn broer Lennon op de catwalk. “Als hij er niet bij is, is het sowieso slecht”, luidde zijn commentaar.

En Anais Gallagher? Die incasseerde de verwijten in alle (publieke) stilte en reageerde niet.

© AFP

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen