Een sfeerbeeld van de tiend editie.© Koen Fasseur

Elfde editie van The Day Before Tomorrow raakt wellicht opnieuw uitverkocht

Brasschaat -

Het openluchtfestival The Day Before Tomorrow stevent op een derde uitverkochte editie op rij af. Voor de tiende editie die vorig jaar plaatsvond kwamen 19.000 bezoekers naar het gemeentepark.

 Dat aantal wordt wellicht opnieuw gehaald wat betekent dat het festival op zaterdag 24 augustus voor de derde keer op rij is uitverkocht. De line-up is zo goed als volledig. Omdat Het Kan & Average Rob komt terug. Ook het Nederlandse fenomeen Frenna is van de partij. Dat geldt ook voor Christian D, Shirak, MATTN, D.J. F.R.A.N.K , Ronny retro, DJ Licious en Mystique. Dave Lambert brengt een speciale Zillion set. Verder komt Yves De Ruyter, Nico Morano, Nick Bril en nog veel anderen.

“We zijn enorm blij dat Frenna op ons hoofdpodium komt. Frenna brengt momenteel de grootste en beste liveact uit Nederland, met wereldwijd meer dan 2 miljard streams. Bekende nummers zijn Pretty Girls, Speciaal, Broski’s, My Love en Gang nog steeds”, zegt organisator Merc Reijntjes. Er worden opnieuw vier podia opgebouwd: de Main Stage, Techno & House Stage, ChitChat en de Silent Disco. Het is dit jaar de elfde editie van wat vroeger voorzichtig als een klein jongerenfesival begon.

thedaybeforetomorrow.be

( jbr)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners