Ian McKellen op de rode loper van het Rome Film Fest.
Volledig scherm
Ian McKellen op de rode loper van het Rome Film Fest. © AP

Ian McKellen (79) denkt nog lang niet aan stoppen

Acteur Ian McKellen (79), die we allemaal kennen als Gandalf uit 'Lord of The Rings', heeft bekendgemaakt dat hij er nog helemaal niet aan denkt om met pensioen te gaan. Hij kan zich niet inbeelden waar hij zich dan thuis mee zou moeten bezighouden.

0 reacties

  1. Pikantere songs, meer volwassen fans en bijgevolg ook roddels voor K3: “Enkel wij kennen de echte waarheid erachter”
    PREMIUM
    muziek

    Pikantere songs, meer volwassen fans en bijgevolg ook roddels voor K3: “Enkel wij kennen de echte waarheid erachter”

    ‘Ik ben een poesje, strijk op je neer en neem de teugels.’ Rode oortjes met hun ‘Beest’ in ‘Liefde voor muziek’. En nu hun musical van ‘De 3 biggetjes’ steeds meer een rijper publiek aantrekt, vaart K3 overduidelijk een volwassenere koers. “Wij zíjn ook geen meisjes meer”, zeggen Hanne (30), Marthe (27) en Julia (21). “Maar volwassen vrouwen die niet enkel over regenbogen willen zingen.” En met een eigen mening als het op geruchten aankomt: zo reageren ze bij ons voor het eerst op de heisa rond hun liefdesleven.
  2. Berre legt zijn ziel bloot in eerste album: “Zelfs mijn eigen vrienden gaan meer te weten komen over mij”
    PREMIUM
    MUZIEK

    Berre legt zijn ziel bloot in eerste album: “Zelfs mijn eigen vrienden gaan meer te weten komen over mij”

    Het zijn hoogdagen voor Berre Vandenbussche (23), artiestennaam: Berre. Woensdagavond trad de zanger op in een uitverkochte AB in Brussel, waar hij meteen zo’n allereerste album aankondigde. “Het wordt een zeer persoonlijke plaat”, vertelde de artiest uit Schepdaal voor aanvang van de show. Hij geeft ons meer prijs over zijn nieuwe muziek, zijn grootste concert tot nu toe en de heimwee naar zijn ouders en vrienden. “Het succes kan in één klap gedaan zijn, daar ben ik wel bang voor.”