© Jos Sleven

Kandidaat-vormelingen Maaseik tonen gouden hart

Op donderdag 17 april werden de G-voetballers van FC Berg Neeroeteren verrast door twee kandidaat-vormelingen van Maaseik die de aftrap van hun G-voetbalmatch kwamen geven én een cheque van 500 euro kwamen overhandigen.

Jos Sleven

Sam Klingeleers en Pieter Paesmans vertegenwoordigden de kandidaat-vormelingen van Maaseik op een G-voetbalwedstrijd van FC Berg Neeroeteren. In de voorbereiding op hun vormsel hadden de kandidaat-vormelingen immers de opdracht gekregen om zich in te zetten voor een goed doel. Hun keuze viel op het G-voetbalproject van FC Berg.

Na een speciale viering op 17 maart verkochten de vormelingen zelfgebakken wafels en cupcakes. Hun actie bracht maar liefst 500 euro op. Fier als een gieter kwamen Sam en Pieter, als vertegenwoordigers van de vormelingen, de cheque overhandigen tijdens een G-voetbalwedstrijd van FC Berg tegen Voorshoven VV. Alle spelers en de talrijk aanwezige supporters gaven de vormelingen een welgemeend en dik verdiend applaus voor deze prachtige geste.

"Uit naam van alle G-voetballers van FC Berg een grote dank-jullie-wel aan Sam, Pieter en alle andere kandidaat vormelingen van Maaseik", klonk het bij FC Berg Neeroeteren.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer