Brecht - Lyra-Lierse B

Derde Provinciale B Vrouwen Antwerpen

Vanmeenen maakt twee goals voor Lyra-Lierse B in wedstrijd tegen Brecht

Lyra-Lierse B won vrijdag de uitwedstrijd tegen Brecht met 0-4.

Lyra-Lierse B startte goed en nam na 17 minuten de leiding via Paulien Christine Vanmeenen. Jelke De Laet bracht in de 34ste minuut Lyra-Lierse B op 0-2. Noa Van Dijck bracht in de 37ste minuut de uitploeg op een grotere voorsprong. Lyra-Lierse B vond het doel nogmaals via Vanmeenen in de 43ste minuut. De teams waren niet in staat om te scoren in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde op een 0-4 overwinning voor Lyra-Lierse B. Brecht heeft nu vier wedstrijden op rij verloren.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Brecht één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Lyra-Lierse B drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft.

In de volgende wedstrijd speelt Brecht op vrijdag 26 april om 20.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen TOR Deurne Pirates. Lyra-Lierse B ontvangt zaterdag 27 april om 13.30 uur Noorse C.

DOELPUNTEN: 17' Vanmeenen 0-1, 34' De Laet 0-2, 37' Van Dijck 0-3, 43' Vanmeenen 0-4.