In het paasweekend werd de benefietactie op gang getrapt met de verkoop van planten en kaarsen.© ram

Het Vaneleke organiseert benefietweekend voor revalidatie van medewerkster Sanne

Merksplas -

Bij schapenboerderij en hoevewinkel Het Vaneleke in Merksplas staat op 11 en 12 mei alles in het teken van het goede doel.

Onder de naam Een hart voor Sanne vinden allerlei activiteiten plaats om geld in te zamelen. “Sanne werkte negen jaar bij ons als vaste medewerkster en is mee het gezicht geworden van Het Vaneleke”, zegt zaakvoerster Nele Bellens. “Op 19 januari heeft ze een zwaar ongeval gehad bij haar thuis op de boerderij. Na haar kaakoperatie kreeg ze een herseninfarct. Hierdoor is haar linkerhersenhelft beschadigd. Door deze beschadiging staat haar nog een lange, onzekere en vooral dure revalidatie te wachten. De opbrengst van de benefietactie is bedoeld om haar medische kosten te helpen betalen.”

Tijdens het paasweekend werden bij Het Vaneleke al planten en kaarsen verkocht voor de benefiet. In het weekend van 11 en 12 mei zijn er vanaf 10 uur onder meer knutselactiviteiten, huifkarritten, springkastelen en een initiatie boogschieten met toernooi. Daarnaast worden opnieuw kaarsen en planten verkocht, maar ook Tupperware. Uiteraard kan je ook iets eten of drinken en van het ijs gemaakt met schapenmelk proeven.

www.vaneleke.be

 (ram)

Nele Bellens met Sanne.© rr

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners