© Boumediene Belbachir

Eline De Munck blikt terug op haar bevalling: “Het ging echt vanzelf”

In een gesprek met Het Laatste Nieuws blikt kersverse mama Eline De Munck (36) terug op haar bevalling. De geboorte en de eerste weken die daarop volgden verliepen zo van een leien dakje, dat ze vandaag met haar brillenmerk Odette Lunettes een nieuwe collectie in samenwerking met Rock Werchter kan lanceren. “Ik ben dankbaar dat ze zo’n makkelijke baby is.”

Bron: HLN.be

Op 8 maart mochten Eline De Munck en haar partner Michaël R. Roskam dochter Colette verwelkomen. “Mijn bevalling verliep zo vlot dat ik die meteen opnieuw zou doen”, vertelt ze in een interview met Het Laatste Nieuws. Het verliep zelfs zo vlot dat ze naar het ziekenhuis én terug is gewandeld. “Bevallen ging echt vanzelf”, klinkt het.

“Een baby slaapt trouwens gemiddeld 18 uur per dag. Er rest dus nog veel tijd om andere dingen te doen”, vertelt De Munck. “Tijdens mijn zwangerschap hoorde ik veel waarschuwingen: dat een baby voor een aardbeving in mijn leven zou zorgen en dat alles ging veranderen. Dat klonk allemaal zo negatief. Vreemd, want vandaag voel ik alleen maar positiviteit”, luidt het bij de kersverse moeder. “Het moederschap is, wat mij betreft, absoluut combineerbaar met mijn drukke job.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Ik bekijk het leven nu door een andere bril”, zegt ze, wellicht met een knipoog naar de nieuwe brillencollectie die ze vandaag lanceerde in samenwerking met Rock Werchter. Haar lichaam moet nog wat herstellen, geeft ze zelf toe. Maar thuis blijven zitten? Daar komt niets van in huis. “Mijn ouders hebben me destijds altijd discipline en zin voor verantwoordelijkheid geleerd. En dat je in het leven hard moet werken om je dromen na te jagen. Die les zet ik nu om in de praktijk en wil ik later ook doorgeven aan mijn kind.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER