Videospeler inladen...

Man (37) dood aangetroffen naast elektrische step in Hasselt

In de Mombeekdreef in Hasselt is een man van 37 jaar dood aangetroffen naast een elektrische step. Uit onderzoek van het parket blijkt dat de man waarschijnlijk de controle over de step verloren is. "Het gaat zeker niet om een misdrijf", zegt Anja De Schutter van het parket in Limburg.

In Hasselt is deze ochtend een 37-jarige man dood gevonden bij een elektrische step. De man lag in de Mombeekdreef, op de grens van Wimmertingen en Rapertingen. De hulpdiensten werden nog opgeroepen, maar alle hulp kwam te laat. Uit onderzoek van het parket blijkt dat de man zwaar gevallen is.

"Hij is vanmorgen gevonden door een toevallige voorbijganger, maar hij kan daar al enkele uren gelegen hebben", zegt Anja De Schutter van het parket in Limburg. "We kunnen al met zekerheid zeggen dat het niet om een misdrijf gaat. De man is waarschijnlijk de controle over zijn step verloren. Hij is dan zwaar ten val gekomen."

Hoe de man precies ten val is gekomen, is nog niet duidelijk. "We weten nog niet of hij te snel reed, dat moet nog onderzocht worden", aldus De Schutter. De man droeg op het moment van de val geen helm.

Meest gelezen