Mortsel OG - Berendrecht

Derde Provinciale B Vrouwen Antwerpen

Mortsel OG verslaat Berendrecht en blijft winnen

Mortsel OG won vrijdag de wedstrijd tegen Berendrecht met 9-0. Mortsel OG heeft daarmee vier overwinningen op rij. Voor Berendrecht eindigde een reeks van vijf ongeslagen wedstrijden.

Aïda Jacquemyn opende na slechts drie minuten de score voor de thuisploeg. Ana Beatriz Braga Meneses bracht in de 19de minuut Mortsel OG op 2-0. Khadija Mehidi bracht in de 25ste minuut de thuisploeg op een grotere voorsprong. Lara Uludogan bracht in de 40ste minuut Mortsel OG op een grotere voorsprong met 4-0. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Nertila Xhokli en voerde de voorsprong op. Lisa Melis bouwde in de 65ste minuut de voorsprong uit voor Mortsel OG. Twee minuten later passeerde Ella Geudens de doelvrouw en bouwde Mortsel OG de voorsprong uit naar 7-0. Vijf minuten later voerde Mortsel OG de score verder op naar 8-0. Geudens passeerde nog een keer de doelvrouw. Mortsel OG vond het doel nogmaals via Melis in de 81ste minuut. Mortsel OG heeft vier overwinningen op rij behaald en is al vier duels ongeslagen.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Mortsel OG vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Berendrecht drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft.

Mortsel OG speelt de volgende wedstrijd uit tegen Emblem. De teams staan op vrijdag 26 april om 20 uur tegenover elkaar. Berendrecht neemt het zaterdag 27 april om 16 uur thuis op tegen Ranst.

DOELPUNTEN: 3' Jacquemyn 1-0, 19' Braga Meneses 2-0, 25' Mehidi 3-0, 40' Uludogan 4-0, 62' Xhokli 5-0, 65' Melis 6-0, 67' Geudens 7-0, 72' Geudens 8-0, 81' Melis 9-0.