Victoria Beckham
Volledig scherm
Victoria Beckham © EPA

Auwch: Victoria Beckham breekt been tijdens wintersport

Victoria Beckham heeft naar verluidt haar been gebroken tijdens een skivakantie in het Canadese Whistler. De Spice Girl werd vandaag op beeld vastgelegd terwijl ze met krukken en een voetsteun in Londen liep. Uiteraard wel met een hakje.

0 reacties

  1. Nicki Minaj deelt nieuwe video van bewaker op Schiphol na arrestatie voor softdrugs: “Alles wat ze deden was illegaal”
    Celebrities

    Nicki Minaj deelt nieuwe video van bewaker op Schiphol na arrestatie voor softdrugs: “Alles wat ze deden was illegaal”

    Nicki Minaj (41) heeft geen goed woord te zeggen over haar bezoek aan Nederland. De politie arresteerde haar zaterdagavond op de luchthaven van Schiphol voor het exporteren van softdrugs. Die vond de politie in haar bagage. Door haar arrestatie moest Minaj haar optreden in Manchester later die avond annuleren. Haar woede is nog niet bekoeld: op Instagram deelt ze in een misnoegde post nieuwe beelden van een securityman die haar tassen opnieuw wil onderzoeken.
  2. Boezemvrienden Sergio Quisquater (58) en Sam Gooris (51): “Als wij van u niet moeten weten, dan gaat ge dat aan ons gezicht zien”
    PREMIUM
    Interview

    Boezem­vrien­den Sergio Quisquater (58) en Sam Gooris (51): “Als wij van u niet moeten weten, dan gaat ge dat aan ons gezicht zien”

    Er gaat geen dag voorbij of Sergio Quisquater en Sam Gooris hebben elkaar wel gehoord, gezien of gelezen. Meestal op WhatsApp, soms via FaceTime, toch minstens één keer per maand in ‘t echt. Ze zijn al meer dan dertig jaar vrienden, en onlangs hebben ze elkaars handtekening op hun lijf laten tatoeëren, bloednuchter. “Sommige mensen zeggen dan: ‘Dat is wel voor altijd, hé?’ Alsof wij simpel zijn. Ja, dat is voor het leven, en onze vriendschap ook.” Onze reporter zat samen met het duo voor een intiem interview.