Het team van Alibi bij de aankomst van de 1000km in Mechelen vorig jaar.© rr

Mechelse kledingzaak Alibi zamelt met familiedag geld in voor 1000km voor Kom op tegen Kanker: “Van ponyritjes tot schijt je rijk”

Mechelen/Duffel -

In manege De Mustang in Duffel vindt op zondag 28 april de familiedag van Team Alibi plaats. De Mechelse kledingzaak organiseert het evenement om geld in het laatje te brengen voor de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. “Dit jaar fietsen we opnieuw met twee ploegen mee”, zegt Oona Smets.

Tijdens het Hemelvaartsweekend neemt de Mechelse kledingzaak Alibi voor de vierde keer deel aan de 1000km voor Kom op tegen Kanker. Er werden opnieuw twee ploegen ingeschreven, goed voor een inschrijvingsbedrag van in totaal 11.000 euro dat gaat naar kankeronderzoek.

“Om dat geld in te zamelen, organiseren we een familiedag”, zegt Oona Smets van Alibi. “Uiteraard wordt het ook een leuke dag voor volwassenen, maar we richten ons voornamelijk op de kleinsten. Zo zijn er ponyritjes, kindergrime, een dansinitiatie en een schijt je rijk. Wie kan raden waar de pony zijn behoefte doet, wint een leuke prijs.”

Het volledige team van Alibi.© rr

Enthousiasme

“We fietsen voor de schoonmoeder van mijn dochter. Zij overleed aan kanker”, zegt Oona. “Maar iedereen kent wel iemand die met de ziekte geconfronteerd wordt. Daarom zetten we ieder jaar met veel enthousiasme onze schouders onder dit initiatief.”

De familiedag vindt plaats op zondag 28 april vanaf 14 uur op manege De Mustang op de Lintseheide in Duffel. (svds)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners