© GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Lierse Kempenzonen wint oefenpot met dubbele cijfers

Een gretig Lierse Kempenzonen zette dubbele cijfers op het bord in zijn eerste oefenmatch tegen tweedeprovincialer Herselt.

KuGu

De Pallieters hielden Nick Kuijlaars (pubalgie) nog aan de kant. De Nederlander revalideert verder na zijn operatie. Thibaut Rausin en Youssef Boulaouali kregen uit voorzorg extra rust voorgeschreven.

Simon Vermeiren en Seppe Maesen namen voor de pauze elk drie goals voor hun rekening. Na rust scoorde Toon Janssen nog twee keer tegen zijn dorpsgenoten. Ook Augusto Da Silva en Jonas Vinck pikten hun goaltje mee.

Lierse staat nu woensdag al voor een eerste test. Dan wordt er op het Lisp (20u) tegen Westerlo geoefend.

LIERSE KEMPENZONEN: (eerste helft) Geens, Delorge, Van der Veken, Smolders, Berben, Buyens, Maus, Kindermans, Van Aerschot, Maesen, Vermeiren.

(tweede helft) Rosala, D’Onofrio, Wils, Doumbia, Nelissen, Sols, Janssen, Vinck, Da Silva, Osei-Berkoe, Ogunjimi.

Doelpunten: 19’ Maesen 1-0, 25’ Vermeiren 2-0, 27’ Maesen 3-0, 32’ Maesen 4-0, 38’ (strafschop) 4-1, 43’ Vermeiren 5-1, 45’ Vermeiren 6-1, 61’ Janssen 7-1, 70’ Da Silva 8-1, 88’ Janssen (strafschop) 9-1, 89’ Vinck 10-1.