BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Mohoric puft maar kraakt niet en pakt eindwinst BinckBank Tour, Matthews klopt Van Avermaet in pittig sprintje

WielrennenMatej Mohoric (Bahrain-Merida) is de eindwinnaar van de Binckbank Tour. In de laatste etappe met aankomst op de Vesten in Geraardsbergen leek de attent rijdende Sloveen even te kraken, maar haald tóch zijn slag binnen. Michael Matthews (Sunweb) snelde in een hellende sprint naar de bloemen. Van Avermaet strandde op stek twee. 

20 reacties

  • Antoine Van De Velde

    6 jaar geleden
    Wat dacht je van een drie jaar contract bij CCC met heel mooie cijfertjes????? En die veertiende WK selectie op rij komt nu wel heel dicht bij. Wie heeft het Greg voor gedaan???? Greg haalt met wilskracht het maximum uit zijn loopbaan, en dat verdient hoe dan ook heel veel respect.
  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Jaja Antoine, maar welke uitslagen heeft hij in die combinatie bereikt? Ploegentijdritten (1 van de 8) en gele trui dank zij zijn beste plaats in het klassement (19de) van BMC, na de eerste twee spurtersritten. Mocht die zeven dagen dragen tot......de Alpen en toen stond hij al vlug op meer dan een half uur in het klassement. Later op meer dan één uur.
  • Guy Bekaert

    6 jaar geleden
    Van Avermaat beleefd een mager seizoen , voelt zich altijd de beste maar is het niet . Heeft de gele trui gedragen door toedoen van zijn ploeg anders had hij nooit in het geel gereden .
  • Guy Bekaert

    6 jaar geleden
    Welke clown haalt het nu in zijn hoofd om deze prachtige traditie als bloemenmeisje te verbieden ......
  • Antoine Van De Velde

    6 jaar geleden
    Greg heeft de combinatie Tour De Suisse,Tour De France,San Sebastian, EK en Binck Bank Tour gedaan. Nu even rust nemen en Greg zal mee doen voor de prijzen in Quebec en Montreal. Het WK ploegentijdrit over ruim 60 km staat ook op zijn programma. De wegrit over bijna 260 km zou voor Greg de veertiende WK selectie op rij zijn, een ereplaats zie ik wel zitten door de grote afstand.