© AP

Thomas Pieters zakt nog drie plaatsen in Singapore, maar tekent met vijfde plek voor beste seizoensprestatie

Thomas Pieters is zondag op Sentosa Island vijfde geworden in het LIV Golf Singapore  (25 miljoen dollar). Na de eerste twee rondes bezette de 32-jarige Antwerpenaar een tweede plaats, maar na een derde ronde in 69 slagen, twee onder par, moest hij wat terrein prijsgeven.

Marnix Taes
Bron: BELGA

Met een totaalscore van 202 eindigde Pieters op vier slagen van de Amerikaanse winnaar Brooks Koepka. Die vijfvoudige majorwinnaar en voormalige nummer een van de wereld deed het twee slagen beter dan de Australiërs Cameron Smith en Marc Leishman. Op de LIV Tour was het de vierde overwinning voor de 34-jarige Koepka

Voor Pieters is de vijfde plaats zijn beste seizoenprestatie. In het klassement van de LIV Tour klimt hij naar de 22e plaats. Het team RangeGoates GC, met Pieters en de Amerikanen Bubba Watson, Peter Uihlein en Matthew Wolff, eindigde in Singapore op een gedeelde zesde plaats. Met een eindscore van 25 onder par hadden ze zeven slagen meer nodig dan het Australische team Ripper GC van Cameron Smith, Marc Leishman, Matt Jones en Lukas Herbert.

© AP

© REUTERS

© AP

© REUTERS

© REUTERS

© AP

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer