Tanja Dexters en vriend crashen met Jaguar op E313

Op de E313 in het Kempense Olen crashte maandagavond een gloednieuwe Jaguar cabrio tegen de betonnen boordstenen op de middenberm. Gewezen Miss België Tanja Dexters was de passagier. Ze raakte niet gewond, maar verliet de plaats van het ongeval na de feiten.

mp/neac

De precieze omstandigheden van het ongeval worden onderzocht, maar volgens getuigen reed de bestuurder van een Jaguar cabrio met een zeer hoge snelheid in de richting van Antwerpen. De luxewagen slalomde door het verkeer en haalde ook in via de pechstrook.

Op de grens van Olen en Oevel (Westerlo) liep het mis. De Jaguar raakte een andere auto en reed te pletter tegen de betonnen middenberm. De bestuurder van de aangereden auto is lichtgewond overgebracht naar het ziekenhuis.

De nieuwe Jaguar voorzien van handelaarsplaten en wellicht bestuurd door de vriend van Tanja Dexters, werd tot schroot herleid. De wegpolitie kon hen gisteravond nog niet verhoren omdat ze de hulp van vrienden hadden ingeroepen om hen op te pikken op de Industrielaan die parallel loopt met de snelweg.

In Het Laatste Nieuws bevestigt Dexters dat ze als passagier in de Jaguar zat. “Een botsing viel echt niet meer te voorkomen”, aldus Dexters. De ex-miss zegt meteen naar de andere wagen gelopen te zijn. “De inzittenden scholden me meteen uit. Tanja Dexters dit, Tanja Dexters dat. Ik ga niet herhalen wat ze zeiden. Daarna ben ik weer naar onze auto gegaan en de gevarendriehoek gezet. We hebben nog gewacht tot de brandweer en ambulance er waren, maar de situatie was onhoudbaar geworden. We werden belaagd langs alle kanten. Toen heb ik een vriend gebeld om ons op te pikken. We moesten daar gewoon weg.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer