R. Excelsior Virton - KSK Heist

Eerste Nationale Voetbal

R. Excelsior Virton wint spektakelwedstrijd van KSK Heist

R. Excelsior Virton heeft zaterdag een goede zaak gedaan door het thuisduel tegen KSK Heist te winnen met 4-2. De thuisploeg leidde bij rust met 1-0.

R. Excelsior Virton kwam op voorsprong toen Chris-Vianney Goteni scoorde na 19 minuten. Daarna was het lang wachten op een volgend doelpunt. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Mayron De Almeida en bouwde de marge verder uit. Nasro Bouchareb voerde de score verder op in de 71ste minuut. Ibtoihi Hadari bouwde de voorsprong uit in de 75ste minuut. Met nog zes minuten te spelen verkleinde Jef Colman de achterstand voor KSK Heist. KSK Heist deed de tegenstander nogmaals pijn in de 90ste minuut van de wedstrijd toen Redouan Benhamou scoorde, maar KSK Heist was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Dat betekent dat R. Excelsior Virton nu zesde wedstrijden op rij ongeslagen is. KSK Heist heeft al zes wedstrijden op rij niet gewonnen.

In de laatste vijf wedstrijden heeft R. Excelsior Virton drie overwinningen behaald en twee keer gelijkgespeeld, terwijl KSK Heist twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft.

Cappellen FC is de volgende tegenstander voor R. Excelsior Virton in de uitwedstrijd. KSK Heist speelt een uitwedstrijd tegen Hoogstraten VV. Beide wedstrijden worden op zaterdag 4 mei om 20 uur gespeeld.

DOELPUNTEN: 19' Goteni 1-0, 57' De Almeida 2-0, 71' Bouchareb 3-0, 75' Hadari 4-0, 84' Colman 4-1, 90' Benhamou 4-2.

GELE KAARTEN: 12' Troonbeeckx (KSK Heist), 43' Karamoko (R. Excelsior Virton), 61' Sabhaoui (KSK Heist), 68' Mokdad (R. Excelsior Virton), 84' Vande Cauter (KSK Heist), 88' Genève (R. Excelsior Virton).