Scarlett Johansson heeft een nieuw huis gekocht.
Volledig scherm
Scarlett Johansson heeft een nieuw huis gekocht. © EPA/Photo News

BINNENKIJKEN. Dit huis kocht Scarlett Johansson voor 3,5 miljoen euro

CelebritiesScarlett Johansson (33) heeft een nieuw adres in New York, op een uurtje van het drukke Manhattan. De actrice kocht de woning voor een kleine 3,5 miljoen euro. 

7 reacties

  • Peggy Vandevelde

    6 jaar geleden
    Die slaapkamers...daar wil ik toch niet in slapen hoor. Nog liever buiten in een tent naast t zwembad dan.
  • Charlotte De greef

    6 jaar geleden
    Mooi, maar mijn huis is mooier.
  • Joël Depaepe

    6 jaar geleden
    vind het ook niet direct mijn smaak.
  • Jordy Perree

    6 jaar geleden
    Ik zou het daar wel kunnen gewoon worden.
  • kris deka

    6 jaar geleden
    De veranda mogen ze wel geven.
  1. EXCLUSIEF. Hoe gaat het nu met Marco Borsato? “Het idee dat hij ooit weer op een podium zal staan, lijkt hij stilaan los te laten”
    PREMIUM
    showbizz

    EXCLUSIEF. Hoe gaat het nu met Marco Borsato? “Het idee dat hij ooit weer op een podium zal staan, lijkt hij stilaan los te laten”

    Het is een beeld waar de fans van schrikken: zanger Marco Borsato (57) - quasi onherkenbaar - gespot aan een tuincentrum. De zanger kent pas in 2025 zijn vonnis in de zaak rond grensoverschrijdend gedrag, maar lijkt op deze nieuwe foto’s nu al met vervroegd pensioen. Zelf houdt hij al vier jaar de lippen stijf op elkaar, maar aan de hand van gesprekken met vrienden en familie krijgen we een beeld van hoe het nu gaat met Borsato én of hij ooit weer gaat optreden. “Hij sluit zich steeds meer af.”
  2. Heeft J.K. Rowling na alle controverse nog vrienden overgehouden aan de ‘Harry Potter’-films? “Ze heeft mijn leven gered”
    PREMIUM
    Celebrities

    Heeft J.K. Rowling na alle controver­se nog vrienden overgehou­den aan de ‘Harry Pot­ter’-films? “Ze heeft mijn leven gered”

    De Britse schrijfster J.K. Rowling (58) ligt al lange tijd onder vuur vanwege haar standpunten over transgender personen. Niet alleen haar fans zijn verbolgen, maar ook de acteurs die destijds bekend werden dankzij haar boeken. Daniel Radcliffe (34), Emma Watson (34), Rupert Grint (35) en vele anderen stonden onder druk om een kant te kiezen. Wie heeft dat gedaan en wie niet? En zijn er nog acteurs over die haar onvoorwaardelijk steunen? “Ze heeft mijn leven gered.”