Vorige zomer ging het paar cruisen rond Sardinië.
Volledig scherm
PREMIUM
Vorige zomer ging het paar cruisen rond Sardinië. © Reporters / Crystal Pictures

Permanent op congé: Albert en Paola hebben van op vakantie gaan hun beroep gemaakt

RoyaltyEen noeste werker is koning Albert II (84) nooit geweest. Hij wordt dan ook niet voor niks de ‘Vakantievorst’ genoemd. Sinds hij met pensioen is, reizen hij en Paola zowat fulltime de wereld rond. Maar wat blijkt? Koning Filip (58), die vroeger vaak kritiek had op de reislust van z’n vader, is dan wel een hardere werker, hij knijpt er zelf ook geregeld tussenuit. Dag Allemaal ploos de vakantiegewoontes van ons koningshuis uit.  

136 reacties

  • maggy Manderfeld

    6 jaar geleden
    Ik gun het hen van harte,want indien ze (De centen) niet zouden krijgen,denken jullie nu echt dat jullie een euro meer zouden krijgen van onze regering ? Al onze Ministers hebben kasten van villas staan,in Toscane ,waarbij dito olijven bomen ,waarvan ze het profijt nog eens opstrijken ,onder het moto (p v b a ) en zodoende terug de belastingen ontduiken ...En dit ;ja juist met onze centen !
  • peggy peeters

    6 jaar geleden
    Die Vlamingen toch, totaal geen respect! onse geld, onse geld..., hebben zij zelf dan geen geld? zijn ze uit de lucht gevalen soms?? Man man...
  • EDMOND DE WACKER

    6 jaar geleden
    dominique van beylen Eindelijk eens iemand die nuchter en logisch redeneert. Ik word dat zo moe om steeds maar weer te moeten lezen “met onze centen”. De koning heeft ook gewerkt, maar vele mensen begrijpen dat niet (of willen het niet begrijpen) . Het enige dat ze kunnen is steeds maar hun gal spuwen op het koningshuis. En iedere mens gaat na zijn werkloopbaan met pensioen, dus ook koning Albert. En zoals iedere mens mag hij van zijn pensioen genieten.
  • Wilfried Vanden Berg

    6 jaar geleden
    Dat doen ze al hun ganse leven.Met het geld van anderen.
  • ingrid mertens

    6 jaar geleden
    En dan maar klagen dat ze nog niet genoeg geld hebben?? Waarom moeten de Belgen 2 koningen betalen???? Dit geld kan aan betere doeleinden besteed worden !