© Leo Brouwers

Marktkramers in de bloemetjes gezet

Al sinds 2007 worden elk jaar in januari de jubilarissen op de markt van Westerlo in de bloemetjes gezet. De marktkramers die in 2018 precies 10, 15, 20, 25 jaar of langer een vaste standplaats met een abonnement innemen op de Westelse markt worden dan gevierd.

Leo Brouwers

Om de goede samenwerking te onderhouden en te benadrukken tussen de markhandelaars en de plaatselijke middenstand enerzijds en het gemeentebestuur anderzijds bedankte de schepen van lokale economie Filip Verrezen de marktkramers voor hun trouw aan de Westelse markt. De gevierden kregen een oorkonde en een pakketjes krasloten van Nationale Loterij.

Dit zijn de 14 jubilarissen op de markt voor deze editie: Baeke Maurice (55 jaar op de markt), Verherbergen Johny (50 jaar), Taels Dirk (50 jaar), Wouters Ludo en Van Hove Alex (40 jaar), Boels Wim (35 jaar), Bergen Suzy en Peeters Tessa (30 jaar), Colin Danielle (25 jaar), Renders Carlo en Daels Rosette ( 20 jaar), Uyttebroek Marc en Laeremans Guy (15 jaar) en Bosmans Benjamin (10 jaar).

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER