Bar Chapel.© Joris Herregods

Zomerbar Bar Chapel opent dit weekend in Kerkstraat: “Voor iedereen die even wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur”

Antwerpen/Borgerhout -

Het zomerweer laat helaas op zich wachten, maar daar trekt Bar Chapel zich niets van aan. De populaire zomerbar opent dit weekend voor de zesde keer de deuren van de verborgen kloostertuin in de Kerkstraat, op de grens van Antwerpen-Noord en Borgerhout.

Laurens Van Aert

Initiatiefnemers Sanne Van Riel en Ali Al Alaak zijn helemaal klaar voor een nieuwe zomer in de kloostertuin. “Op 3, 4 en 5 mei zwieren we onze deuren open”, zegt Van Riel enthousiast. “Tot en met 30 augustus creëren we een ongebreidelde vakantiesfeer voor iedereen.”

Sanne Van Riel.© Kioni Papadopoulos

Van Riel en Al Alaak beroepen zich daarvoor op hun succesformule. “Elke week inviteren we een cateraar die heerlijke streetfood bereidt. Dit jaar krijgen we enkele nieuwe chefs over de vloer die bezoekers Griekse, Congolese en Ethiopische specialiteiten voorschotelen.”

Nieuw dit jaar is de wekelijkse weekendbrunch. “Op zaterdag en zondag zijn mensen vanaf 11 uur welkom voor zomerse gerechten als taco’s, falafel pita of een acai bowl.”

LEES OOK. Zomerbar Bar Chapel komt deze zomer terug naar de Kerkstraat

“Verder blijft het concept ongewijzigd. We zijn zeven op zeven open en zullen af en toe leuke eventjes organiseren om de vibes op te krikken. Nu nog hopen op goed weer, en dan zijn we opnieuw vertrokken voor een prachtige periode.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Handelaars en horeca Antwerpen