De Nothing (2a) heeft drie kenmerkende LED-lichten.
Volledig scherm
De Nothing (2a) heeft drie kenmerkende LED-lichten. © Yorick Dupon

Nothing Phone (2a) review: uniek ontwerp voor 329 euro

Voor zo’n 300 euro kan je al een degelijke smartphone krijgen bij grote spelers als Motorola en Oppo. Kan een klein bedrijf uit Groot-Brittannië daartegen opboksen? Nothing probeert het met de Phone (2a): een telefoon met een transparant design, LED-lichtjes en een prijskaartje van 329 euro. We vergelijken in dit artikel die nieuwe smartphone met de Motorola G84 en Oppo A79 om te achterhalen of het een goede deal is.

0 reacties

  1. 'Stellar Blade' werd fel gehypet, maar dit fonkelende mes had nog wat geslepen moeten worden
    gamereview

    'Stellar Blade' werd fel gehypet, maar dit fonkelende mes had nog wat geslepen moeten worden

    Als je ‘Stellar Blade’ opstart en in de instellingen duikt, vind je daar een optie om de paardenstaart van hoofdpersonage EVE kort of lang te maken. Dat heeft buiten het cosmetische effect geen enkele impact op het spel zelf, maar blijkbaar vonden de makers het belangrijk om je die keuze te geven. Bizar dan dat die paardenstaart in kwestie er tijdens het spelen uitziet als stukken droge spaghetti die met elastiekjes aan elkaar zijn geplakt. Lange of korte stukken droge spaghetti, naar eigen voorkeur. En dat is jammer genoeg een voorteken voor het hele spel dat voor elk leuk idee ook meteen een minpunt presenteert.
  2. GETEST. Deze luchtsensor voor bij je thuis monitort verschillende kankerverwekkende stoffen: is hij de investering waard?
    PREMIUM

    GETEST. Deze luchtsen­sor voor bij je thuis monitort verschil­len­de kankerver­wek­ken­de stoffen: is hij de investe­ring waard?

    We weten vaak niet hoe goed de luchtkwaliteit in ons huis eigenlijk is. Nochtans kan die een invloed hebben op hoe je je voelt: opgewekt en uitgerust of neerslachtig en vermoeid. Slechte lucht kan je zelfs ziek maken, als er te veel van het radioactieve radongas in zit bijvoorbeeld. De Airthings View Plus is een meettoestel om dat te voorkomen. Maar hoe goed werkt het? HLN-techexpert Kenneth Dée nam de proef op de som.