Netta won de vorige editie van het Eurovisiesongfestival.
Volledig scherm
Netta won de vorige editie van het Eurovisiesongfestival. © EPA

Na heisa rond boycot: Eurovisiesongfestival 2019 in Tel Aviv gaat gewoon door

EurovisiesongfestivalDe oproep van tientallen vooraanstaande mensen uit de cultuurwereld om de organisatie van het Eurovisiesongfestival 2019 in Israël te boycotten, heeft weinig effect gehad. De 42 deelnemende naties - eentje minder dan vorig jaar - trekken volgend jaar naar Tel Aviv onder het motto #DareToDream, zo is woensdag op Twitter bekendgemaakt.

12 reacties

  • Maurice Cimber

    5 jaar geleden
    Helmut Lotti heeft ondertussen al maanden geleden zijn handtekening die hij ietwat ongelukkig plaatste onder die boycott-petitie herroepen met excuses.
  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Een waardeloos circus is deze songfestival ...! Trekt op niets sinds jaren ...
  • vermeulen elisabeth

    5 jaar geleden
    boycot die artiesten die dit wilden boycotten!
  • Frank Van den Bulck

    5 jaar geleden
    Schaf dat idiote circus eindelijk eens af !!!
  • jan verbruggen

    5 jaar geleden
    Hopelijk vind men geen artiesten die willen optreden.
  1. LIVE OEKRAÏNE. Vier doden bij Oekraïense aanval in Russisch Belgorod - Macron wil wapenbestand tijdens Spelen van Parijs
    UPDATE
    580

    LIVE OEKRAÏNE. Vier doden bij Oekraïense aanval in Russisch Belgorod - Macron wil wapenbe­stand tijdens Spelen van Parijs

    De Russische president Vladimir Poetin waarschuwde maandag het Westen dat een conflict tussen Rusland en de NAVO betekent dat de wereld één stap verwijderd is van de Derde Wereldoorlog. Poetin zei dit in reactie op de Franse president Emmanuel Macron, die in februari verklaarde dat hij de inzet van grondtroepen in Oekraïne in de toekomst niet kan uitsluiten. Macron zal Poetin binnenkort vragen om een tijdelijk wapenbestand tijdens de Olympische Spelen van Parijs deze zomer. Volg alle updates over de oorlog in Oekraïne in onze liveblog.
  2. Jaloerse kerel (34) probeert vriendin te wurgen met boodschappentas: “Na dat uitdagend gedrag op de dansvloer sloegen zijn stoppen door”
    PREMIUM

    Jaloerse kerel (34) probeert vriendin te wurgen met boodschap­pen­tas: “Na dat uitdagend gedrag op de dansvloer sloegen zijn stoppen door”

    Hij sloeg en schopte zijn vriendin minutenlang, sleepte haar langs de trap naar beneden en probeerde haar te wurgen met een plastic boodschappentas. Het geweld stopte pas toen de buren alarm sloegen en de politie voor de deur stond. De 34-jarige man uit Koksijde riskeert vandaag in de rechtbank van Veurne drie jaar cel voor poging doodslag. “Ik schaam me diep en heb zoveel mensen teleurgesteld. Ik wil het goedmaken”, sprak de beklaagde. Maar, opvallend: het slachtoffer wil zich verzoenen met de man.
    Koksijde