Hoe ziet de smartphone van de heel nabije toekomst eruit?
Volledig scherm
Hoe ziet de smartphone van de heel nabije toekomst eruit? © thinkstock

Vijf smartphonetrends voor 2018

MultimediaOok dit jaar zullen de smartphonefabrikanten waarschijnlijk een forse lading nieuwe modellen op ons loslaten, met mogelijk zelfs een paar échte nieuwigheden. Hier zijn alvast vijf trends waarvan we de kiemen vorig jaar en tijdens de CES-beurs al opmerkten en die zich wellicht zullen manifesteren in de nieuwste modellen van 2018.

11 reacties

  • Steve Van der Vekens

    6 jaar geleden
    HDR-schermen zoals op de Samsung GS8 en iPhone X zullen ook de norm worden.
  • Frank Van Hevel

    6 jaar geleden
    De trend die er echt is : merken die hier niet vermeld worden maar goede prijs / kwaliteitverhouding hebben. Bijv. Huawei. Die modellen zeer veel gekocht. Daarnaast wachten velen nog altijd op een toestel dat meerdere dagen na elkeen blijft werken zonder op te laden.
  • Wellecomme Maxim

    6 jaar geleden
    Inderdaad, een goede tip van Willy. Wacht nog even ! o.a. Apple komt ook met een nieuwe iPhone SE. Wellicht nog vòòr de zomer. Prijzen zullen dalen.
  • Alain Stuker

    6 jaar geleden
    Sinds 1 januari 2018 heb ik géén GSM meer...het is een zalig gevoel. Ze kunnen mijn echtgenote nog bellen. Ik ben niet telefonisch bereikbaar. Ik besef mijn luxe...ik heb ervoor gewerkt.
  • willy verbeeck

    6 jaar geleden
    Ik wou net een nieuwe kopen maar nu ga ik nog even wachten. Als dan iedereen naar de winkel holt om het laatste nieuwe model te kopen dan wordt deze die ik nu zou willen kopen een stuk goedkoper! Nog een beetje geduld dus.