Chelsea en haar familie kregen een half uur de tijd om de gouden winkelkar te vullen met artikelen uit de verschillende winkels in het winkelcentrum.© if

Chelsea wint winkelkar ter waarde van 4.000 euro in Waasland Shopping

Sint-Niklaas -

Chelsea De Paepe uit Bornem is als winnares van de PlezierWINwinkelen-actie uit de bus gekomen in Waasland Shopping. Samen met haar moeder, zus, partner en vriendin mocht ze een gouden winkelkar vullen met artikelen uit het Sint-Niklase winkelcentrum, goed voor een totaalbedrag van zo’n 4.000 euro.

“Meer dan 30.000 deelnemers streden om drie spectaculaire prijzen: 1.000 euro aan giftcards, een TUI-reis en de felbegeerde gouden winkelkar ter waarde van 4.000 euro”, zegt Chris Verghote, marketingmanager bij Waasland Shopping. “Chelsea uit Bornem wordt tot de gelukkige winnaar gekroond. Samen met haar moeder, zus, partner en vriendin mocht Chelsea een gratis winkelkar vullen met sieraden, horloges, elektronica, zoals een tv en een iPhone, kleding en nog veel meer, afkomstig uit meer dan vijftien verschillende winkels. Gelukkig was Waasland Shopping geen onbekend terrein voor de winnaars, wat in hun voordeel speelde in het zenuwslopende halfuur dat ze hadden.”  

De uitdaging mocht bovendien niet worden onderschat, aangezien elke persoon aan de winkelkar werd vastgemaakt, wat vrij rondlopen bemoeilijkte. “De chaos, spanning en tijdsdruk maakte het een fantastische namiddag. Het was een unieke ervaring om samen met mijn geliefden gratis te shoppen”, aldus winnares Chelsea. (yjs)

© if

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER