REPORTERS/PHOTONEWS - Fotnomontage HLN
Volledig scherm
© REPORTERS/PHOTONEWS - Fotnomontage HLN

Vader van Meghan Markle doet het opnieuw: "Hij kreeg 8.500 euro voor interview"

RoyaltyThomas Markle (73), de vader van Meghan Markle (36), had nog maar net zijn excuses aangeboden omdat hij zich flink had laten betalen door een paparazzo voor enkele 'spontane' foto's, of hij mag alweer om vergiffenis vragen. Volgens de Daily Mail kreeg de man nu ruim 8.500 euro voor een interview met 'Good Morning' Britain.

2 reacties

  • imke de meester

    6 jaar geleden
    als de pers geen aandacht geeft aan de vader van Meghan dan is dat toch onmiddellijk gedaan, nu kan hij poen scheppen, heeft hij geen gelijk ?
  • imke de meester

    6 jaar geleden
    al de andere mogen poen pakken, maar hij niet, waarom eigenlijk niet ?
  1. PORTRET. Prinses Eléonore (16), de ‘verborgen schat’ van ons koningshuis: “Haar liefdesleven wordt met argusogen bekeken”
    PREMIUM
    Royalty

    PORTRET. Prinses Eléonore (16), de ‘verborgen schat’ van ons konings­huis: “Haar liefdesle­ven wordt met argusogen bekeken”

    “Ze is het toonbeeld van elegantie!” De nieuwe foto’s van prinses Eléonore gingen meteen rond in de Europese pers. Al zal de jongste dochter van koning Filip (64) en koningin Mathilde (51) dat zelf niet zo prettig vinden. De prinses staat bekend als ‘verlegen’, maar kan ook haar mannetje staan. Van een voorliefde voor de zelfverdedigingskunst aikido tot haar peperdure privéschool: portret van een prinses die haar eigen weg zal moeten zoeken. “Ze is geen kind meer dat zich kleedt in wat mama Mathilde heeft klaargelegd.”
  2. Prinses Amalia staat voor eerste staatsbanket: aan deze strikte etiquette, tradities en protocollen moet ze zich houden
    PREMIUM
    Royalty

    Prinses Amalia staat voor eerste staatsban­ket: aan deze strikte etiquette, tradities en protocol­len moet ze zich houden

    Een primeur voor prinses Amalia (20). Voor het eerst schuift de Nederlandse kroonprinses straks aan bij een staatsbanket. Een spannend moment, want bij zo’n eeuwenoude traditie komen heel wat strike regels, protocol en etiquette kijken. Van de kleur van de menu’s en de manier waarop het eten wordt geserveerd, tot de glazen die niet mogen klinken bij de toost: niets mag aan het toeval worden overgelaten. “De tafels worden met lasers gedekt, zodat alles zo recht mogelijk staat.”