© BELGA

Ryotaro Ito

Ryotaro Ito zit intussen aan zeven goals voor STVV: “Dit was misschien wel mijn mooiste tot nog toe”

Ryotaro Ito vlamde zijn zevende van het seizoen tegen de netten in ’t Kuipje. Later gaf hij ook een assist voor Bertaccini. “Mijn doelpuntenaantal begint aan te dikken. Toch vind ik dit gelijkspel te mager gezien onze sterke start.”

“Ik had na de rust ook een tweede keer kunnen scoren. Maar goed, stilaan vind ik meer en meer de weg naar de netten, dat is een goed teken”, sprak Ryotaro Ito na de wedstrijd. “Misschien was dit wel mijn mooiste goal tot nog toe. Scoren is een werkpunt, dat gaat de goede kant uit. Al bij al vind ik dat we hier een overwinning over de streep hadden moeten trekken. Zeker gezien dat sterke halfuur.”

“In dat eerste wedstrijddeel stond er maar één ploeg op het veld”, oordeelde ook Mathias Delorge. “Alleen hadden we toen twee, drie keer meer moeten scoren. Je zag opnieuw een grote wil om te winnen bij ons. We spelen allemaal voor onze toekomst. Elke week willen we winnen en dat zal volgende week niet anders zijn. Dat we die negende plaats bewaken? Er zijn nog drie matchen te gaan dus wie weet zit er nog wel meer in.”

Ito kwam ook nog terug op de geweldige prestaties van maatje Fujita in Qatar. “Ik heb elke seconde gezien. Ik kijk er naar uit om in de toekomst samen een keer met Joel op het veld te staan. Liefst nog dit seizoen.” (pivan/gus)

Aangeboden door onze partners