(Illustratiefoto)
Volledig scherm
(Illustratiefoto) © Photonews

Brief snel laten bezorgen? Dan zal je meer moeten betalen

De federale regering heeft het licht op groen gezet voor postbedrijf bpost om opnieuw een verschil te maken tussen prioritaire en niet-prioritaire brieven. Klanten zullen kunnen kiezen of ze hun post de volgende dag al geleverd willen zien, of pas na drie dagen. Wie dat de volgende dag al wil, zal meer moeten betalen.

31 reacties

  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Zal vooral een probleem zijn voor facturen ,elektriciteit,water,gsm en dergelijke ,gaan ze gewoon de termijn voor betaling moeten verleggen,kan mij niet voorstellen dat ze daar prioriteit van gaan maken en hun werkingskosten opdrijven.
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    "Niet-prioritaire brieven mogen met andere woorden pas drie dagen nadat ze in de rode postbus werden gedropt, bij de bestemmeling in de brievenbus vallen" Ze gaan dus bewust dagenlang post achterhouden om de mensen aan te zetten tot meer betalen. Ook als het inefficiënt is en geld kost om die achter te houden.
  • Kenny brusseel

    5 jaar geleden
    is een schande overal moeten ze geld uithalen, dus ja als ik een rekening ga krijgen ga ik zeggen, van ja sorry maar ik krijg niet alle dagen geen post meer
  • Freddy De Vos

    5 jaar geleden
    Ze zouden beter die reclame afschaffen en zich bezig houden met wat echt belangrijk is! Die reclamefolders zijn super vervuilend en belanden bij de meeste toch in de vuilbak. Wij hebben een sticker van geen reclame, maar toch krijgen we elke dag reclame in de bus!
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Een e-mail duurt maar 10 seconden.