Hoe 'Eurovegas' eruit moet gaan zien, is nog niet geweten.  Nabij New York City bouwt de groep momenteel aan American Dream (illustratie), een gigantisch winkelcentrum dat volgende lente de deuren moet openen.
Volledig scherm
Hoe 'Eurovegas' eruit moet gaan zien, is nog niet geweten. Nabij New York City bouwt de groep momenteel aan American Dream (illustratie), een gigantisch winkelcentrum dat volgende lente de deuren moet openen. © Triple Five Group

Canadezen stoppen 3,4 miljard euro in 'Eurovegas': een Las Vegas aan de Costa del Sol

Krijgt Spanje een gigantisch gokparadijs met het allure van een Europees Las Vegas? Als het aan de  vastgoedgroep Triple Five ligt, wel. De Canadezen hebben verregaande plannen voor een miljardeninvestering in de regio Cádiz of rond Málaga aan de Costa del Sol. De Spaanse pers heeft het project alvast 'Eurovegas' gedoopt.

6 reacties

  • An Vanden Bossche

    6 jaar geleden
    Europa moet het hebben van zijn echte steden en dorpen. Alleen Europa heeft immers oude steden met oude gebouwen. Laat die plastic steden aan de rest van de wereld.
  • sakke makkers

    6 jaar geleden
    Ja maar de Costa de sol ligt aan de poort van Afrika en veel geld vandaar moet men witwassen het. Dus het zal 20 jaar renderen .
  • louis pippers

    6 jaar geleden
    laat Spanje Spanje zijn en vermoord het niet met dergelijke schurken zaken brengt enkel drugs dronkaards dieven en speelverslaafde voort niet goed voor het toerisme
  • Bruno Melotte

    6 jaar geleden
    Goed gezien, altijd goed weer en makkelijk te bereiken. !!!
  • Jens Vranckx

    6 jaar geleden
    Dat gokken eigenlijk nog mag, Maar t zijn de Canadezen, misschien krijg je er nog gratis ziekenzorg bij