Aartselaars burgemeester Sophie De Wit met nieuwste N-VA-lid Mike Schuurmans.© RR

Gemeenteraadslid Mike Schuurmans maakt overstap naar N-VA

Aartselaar -

Richting gemeenteraadsverkiezingen in oktober verwelkomt N-VA Aartselaar een nieuw lid op de lijst. Gemeenteraadslid Mike Schuurmans (36) kwam vroeger op voor Vlaams Belang, maar kiest nu voor N-VA.

Mike Schuurmans was vroeger lijsttrekker en enige gemeenteraadslid van Vlaams Belang Aartselaar, maar besloot een half jaar geleden de partij te verlaten. Na zes maanden te zetelen als onafhankelijke en gesprekken te voeren met alle Aartselaarse partijen, kiest hij nu voor N-VA. “Velen zullen bevestigen dat N-VA, gezien mijn politieke en persoonlijke waarden, voelt als thuiskomen. De partij voert in Aartselaar gewoon een goed beleid. De afgelopen zes jaar heb ik als oppositielid circa 99% van de aangebrachte agendapunten mee goedgekeurd”, zegt Schuurmans. De 36-jarige politieker zal dan ook voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober opkomen voor N-VA Aartselaar.

Burgemeester en N-VA-lijsttrekker Sophie De Wit is tevreden met zijn komst en kijkt uit naar zijn inbreng in het N-VA-verhaal. “Deze legislatuur heeft Mike herhaaldelijk zijn politiek talent bewezen in de gemeenteraad. In het verleden heeft hij vaak getwijfeld tussen de N-VA en Vlaams Belang, maar we zijn blij dat hij nu eindelijk thuis komt. Het getuigt trouwens ook van moed en durf om een partij te verlaten die de wind in de zeilen heeft in de nationale peilingen”, aldus De Wit.(IT)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners