Sonja Kimpen en haar mama
Volledig scherm
Sonja Kimpen en haar mama © rv

Sonja Kimpen moet afscheid nemen van haar mama

ShowbizzSonja Kimpen (59) heeft afscheid moeten nemen van haar mama, de meldde de gezondheidscoach maandag zelf op Facebook. 

1 reactie

  • Rudi Geirnaert

    6 jaar geleden
    Veel sterkte in deze donkere dagen Sonja .
  1. COLUMN. De dood van een gemeenschappelijke huisgenoot voelt nog steeds akelig dichtbij
    PREMIUM
    HLN Mediawatchers

    COLUMN. De dood van een gemeen­schap­pe­lij­ke huisgenoot voelt nog steeds akelig dichtbij

    Bijna een week na datum, blijft de dood van Matthew Perry de wereld beroeren. Gisteren deelden de bedenkers van de sitcom ‘Friends’ nog hun laatste herinneringen aan Perry in een filmpje. Het is duidelijk: de wereld verliest een icoon. Matthew Perry, voor altijd bekend als het sarcastische personage Chandler uit ‘Friends’, is niet meer. Chandler was er altijd, net daarom voelt het verlies zo onwaarschijnlijk dichtbij. Het is net alsof de hele wereld een gemeenschappelijke huisgenoot is verloren, stelt Mediawatcher Desna Lespinoy.
  2. Onze vrouw sprak met Nicole Kidman: "We schreeuwden het uit toen Meryl Streep zei dat ze wilde meedoen aan ‘Big Little Lies’”
    PREMIUM
    Showbizz

    Onze vrouw sprak met Nicole Kidman: "We schreeuw­den het uit toen Meryl Streep zei dat ze wilde meedoen aan ‘Big Little Lies’”

    Het had eigenlijk bij één seizoen moeten blijven, maar dit weekend gaat de tweede reeks van 'Big Little Lies' dan toch van start. Daarin kruipt Nicole Kidman (51) opnieuw in de huid van hoofdpersonage Celeste, en ze krijgt daarbij het gezelschap van nieuwkomer en goede vriendin Meryl Streep (69). "Ze had het script niet eens gelezen toen ze tekende. Ze wilde ons gewoon heel graag steunen."