Metejoor annuleert concerten en last rustpauze in: “Op dit moment voel ik mij niet zo groot”

Metejoor heeft op zijn sociale media aangekondigd dat hij de laatste twee concerten van zijn theatertour afgelast. Hij wil de tijd nemen om “stappen te zetten richting de nodige rust en ruimte”, zo schrijft hij.

Dante Bellon

“Op dit moment voel ik mij niet zo ‘groot’”, vertelt Metejoor aan zijn volgers. “Mijn team en ik hebben besloten om mijn agenda voor twee weken volledig vrij te maken om stappen te kunnen nemen richting de nodige rust en ruimte.”

De 33-jarige zanger, die voluit Joris Van Rossem heet, stelt de resterende concerten van zijn theatertournee uit tot in het najaar. De twee concerten van eind deze week in het Capitole in Gent worden verzet naar woensdag 23 en donderdag 24 oktober. De show van afgelopen donderdag in Roeselare, die enkele uren voor aanvang geannuleerd werd wegens ziekte, zal hernomen worden op vrijdag 25 oktober. Wie tickets had voor die concerten, zal op de hoogte worden gebracht.

“Excuses voor het ongemak”, besluit de zanger. “Maar ik hoop snel weer de oude te zijn zodat we samen opnieuw voor 100 procent kunnen genieten van een heleboel concerten.” ️

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen