Chinese groep trekt stekker uit onderhandelingen met Beerschot

© BELGA

Beerschot zal deze zomer niet verkocht worden aan The Bridge Football Group. De Chinees-Europese groep, die wordt aangestuurd door de Nederlandse ex-profvoetballer Dries Boussatta, trekt zich terug uit de onderhandelingen.

Koen Frans

The Bridge Football Group heeft aan onze redactie laten verstaan dat het deze zomer niet langer zal proberen om Beerschot over te nemen. De Chinees-Europese groep had een akkoord met de Vlaamse minderheidsaandeelhouders van Beerschot, maar hoorde tot op heden niets van de Saudische meerderheidsaandeelhouder. De deadline om de onderhandelingen op te starten werd nog enkele keren uitgesteld. Zonder succes.

Na de bekrachtiging van het mandaat van Thorsten Theys bij Beerschot heeft de Chinese groep beslist om de stekker uit de onderhandelingen te trekken. “Na informatie te hebben ingewonnen over de heer Theys bij zijn vorige werkgever Oostende zien wij geen enkele vruchtbare samenwerking meer met Beerschot. Wij trekken ons terug”, laat Boussatta in een korte mededeling weten.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen