Fans van oldtimers mogen op 19 mei opnieuw de ogen uitkijken op de Kerkplaats in Gooreind.© Neel Vermeiren

Wuustwezelse Oldtimer Meeting viert twaalfde editie met rondrit, kermis en muziek

Wuustwezel -

Voor de twaalfde keer al organiseert een groep oldtimerliefhebbers op zondag 19 mei de Wuustwezelse Oldtimer Meeting (WWOM). De Kerkplaats in Gooreind is dan tussen 9 en 18 uur het terrein voor een gratis meeting waar fans groot en klein oude glorie vieren.

Hoogtepunt van de dag is de vrijblijvende rondrit, waarvoor 250 plaatsen beschikbaar zijn. Snel inschrijven is echter de boodschap. De route, gebaseerd op het principe van bolletje-pijl, beslaat zo’n zeventig kilometer en is gekoppeld aan een leuke fotozoekwedstrijd.

Voor wie liever een kortere route rijdt, is er een aangepaste rondrit van ongeveer dertig kilometer. Deze is speciaal uitgestippeld voor ‘minder snelle’ voertuigen.

Naast de fotozoektocht zijn er prijzen te winnen in diverse originele categorieën, waardoor elke deelnemer kans maakt op een mooie trofee. En terwijl de oldtimers schitteren op het terrein, genieten bezoekers van het gezellige terras, waar Hamonie Concordia hapjes en drankjes serveert.

Voor muziek zorgen de coverband Mad Weazle en The Texas Country Dancers. Ook voor de jongste oldtimerliefhebbers is er genoeg te beleven, met een minikermis en een springkasteel. Kortom, de Wuustwezelse Oldtimer Meeting belooft een fantastische dag te worden voor klein en groot, die de liefde voor oude voertuigen delen. (ella)

www.WWOM.be

Vanaf 10 uur starten de oldtimers na een fotomoment op de Kerkplaats aan een rondrit.© Neel Vermeiren

Na de rondrit staan de oude bolides te schitteren op en rond de Kerkplaats in Gooreind.© Neel Vermeiren

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners