De zomer is al duidelijk te zien bij Markant in de Hofstraat.© Hilde Eyckmans

Zaakvoerster boetiek Markant introduceert modeshow in Brechtse winkelhart

Brecht -

Het zomert op 2 en 3 mei in de Hofstraat in Brecht. Isabelle Van Looveren van Markant houdt er voor het eerst een modeshow met de nieuwste trends van de zomer. Ze is vastbesloten om Brecht te overspoelen met mode en glamour.

 Isabelle Van Looveren is vastbesloten om met Markant een statement te maken in Brecht. “Modeshows hebben misschien een exclusief imago, maar ik wil het tegendeel bewijzen”, zegt ze. “Het is gewoon een uiterst plezierige manier om kleding te presenteren die in onze winkel hangt. Tijdens deze avonden staan er bovendien drie ervaren stylisten klaar om klanten persoonlijk te begeleiden bij het kiezen van een nieuwe, zomerse outfit.”

Voor deze eerste modeshow wist ze een indrukwekkende line-up van modellen te strikken. Onder hen is Amber Van Gelder, zij verzorgt TikTok voor Markant en is een vast lid van het Studio 100-balletgezelschap, maar ook Mariëlle Dom, bekend van haar optredens op het televisieprogramma ‘Het beste bod’ op Play 4. Hun deelname benadrukt dat de mode van Markant past voor elke leeftijd en elk figuur.

Meer dan modeshow

Wie de modeshow graag bijwoont, betaalt 20 euro. Daarvoor krijg je niet alleen een sneakpreview op de zomercollectie, maar ook twee ambachtelijke cocktails of mocktails, bereid door een professionele mixologist, en huisgemaakte hapjes. De 20 euro betekent meteen ook de korting op een aankoop.

Daar bovenop krijgt elke klant nog een goodiebag mee naar huis. De plaatsen voor donderdag 2 mei zijn volledig uitverkocht, voor vrijdag 3 mei zijn er nog twaalf plaatsen vrij. Meer info: (ella)

www.shopmarkant.be
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners