EPA
Volledig scherm
© EPA

Zo joeg Johnny Depp er meer dan half miljard euro door

Door zijn opvallend magere uiterlijk trok Johnny Depp opnieuw alle aandacht naar zich toe de voorbije weken, maar zijn carrière zit al enkele jaren in het slop. De ooit best verdienende acteur ter wereld rijgt de flops aan elkaar en van zijn fortuin schiet maar weinig meer over. In amper 13 jaar tijd joeg Depp er zo’n 550 miljoen euro door. Een overzicht van zijn exuberante uitgaven.

61 reacties

  • willy zachel

    2 jaar geleden
    Dat is niet er door jagen ?? Het is grotendeels beleggen in vastgoed en kunst !! Als hij het terug verkoopt maakt hij misschien het dubbele terug ! Zelfs die stoel voor dochter kan later terug geveild worden en brengt dan wellicht een paar duizend dollar winst op ! Verbrassen is totaal iets anders ?
  • Sandra Van Heyste

    6 jaar geleden
    Een half miljard erdoor jagen... dat kan niet zo moeilijk zijn.
  • Elise Van Damme

    6 jaar geleden
    Hij heeft gewoon geïnvesteerd in vastgoed, drank, auto en oldtimers, kunst en memorabilia! Dat is geen uil mensen maar iemand die weet dat banksters de gangsters zijn. Al zijn investeringen die 500 miljoen euro bedragen zullen hem alvast geen windeieren leggen en ooit haalt hij hieruit het dubbele zoniet driedubbele. Dus wat een titel; alles er door gejaagd!! Er zijn andere die echt alles verbrassen zonder verstand! Dit daarentegen, slimme kerel
  • Hugo Derveaux

    6 jaar geleden
    Dit noem ik niet verspillen.Goed belegd in vastgoed en kunst noem ik niet verspillen.Vraag me alleen af waarom er een rechtsprocedure uit ontstaan is.
  • Dirk Van Lierde

    6 jaar geleden
    zijn geld is wel besteed, niets van doorgejaagd, goede investeringen brengen zelfs op. Foute titel!!